Koffie bonen

Sallandse Gastvrijheid

Ruimzicht is een sfeervol ingericht bruin café gelegen aan de Salland route in Boskamp. (Gem. Olst) Naast het café gedeelte beschikken wij over een zaal met bar voor het houden van feesten voor 90 pers. 

Door de aan één gesloten ruimtes open te stellen bied Ruimzicht de mogelijkheid voor 150 pers. Naast de diverse soorten speciaal bieren serveren wij ook Plate Service of hartige hap (zie menukaart) Ook verzorgen wij diverse buffetten , barbecue’s, enz. (In overleg zijn er vele mogelijkheden)

Het geheel vernieuwde terras bied plaats voor 90 personen met een prachtig natuurlijk uitzicht in ons mooie Salland. De recent vergrote parkeerplaats heeft plaats voor ongeveer 30 auto’s. Kinderen kunnen veilig spelen in onze speelweide naast het café/restaurant.

Ruimzicht is gelegen aan diverse wandel, fiets en mountainbike routes waardoor wij vaak als start en rustpunt fungeren. Wij hebben een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Na het wandelen of fietsen een ijsje halen? Bij Ruimzicht kunt u 9 verschillende smaken ambachtelijk boerenschepijs krijgen van ijsboerderij 't Dommerholt.

Verder kunnen 20 campers op de camperplaats verblijven. Voor de kampeerders is een toilet voorziening aanwezig.